Messuilla ja markkinoilla

Hakaniemen maalaismarkkinat joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 9-15.30. Olemme mukana vuoden kaikkina muina kuukausina, vain tammikuussa lomailemme. Vuonna 2020 Hakaniemen Maalaismarkkinat seuraavasti: 2.2., 1.3., 5.4. (huom! palmusunnuntai), 3.5., 7.6., 5.7., 2.8., 6.9., 4.10., 1.11.,6.12. Markkinoilla käymme myyntiautolla, jossa tuoretta ja pakastettua luomukaritsaa, makkaroita, savulammasta. lankoja, taljoja, villahuopapohjallisia ym. Ennakkotilauksia ja tiedusteluja voi tehdä puh. 0500 448 552/ Anne

Turussa Saaristolaismarkkinat keväällä  ja Silakkamarkkinat syksyllä Aurajokirannassa. Myynnissä lihaa, lankaa, taljoja, pohjallisia.

Osallistumme säännöllisesti Reko-lähiruokarenkaan jakotapahtumiin parillisten viikkojen keskiviikkona Turku Länsikeskus-Raisio-Naantali ja parittomien viikkojen keskiviikkona Reko Pargas-Parainen Malmen- Kaarina ja Reko Turku-Åbo täl puol jokke (Uittamo). Lisätietoja Reko-toiminnasta voi kysellä [email protected] tai liittyä Reko-ryhmään facebookissa.

 

Helyjä- ja heinäseipäitä, käsityöläisten myyntinäyttely Yläneen Kotiseutumuseolla kesä-heinäkuussa

Kädentaitomessut Seinäjoki Areena 2.-4.10.

Kädentaitomessut Ouluhalli 10.-11.10.

Suomen kädentaitomessut Tampere Pirkka-halli 13.-15.11.

Lammas- ja Vuohituotteiden markkinat Turku marraskuu

Joulumarkkinat

 

 

 

 

 

 

Tampere Suomen Kädentaidot -messut 15.-17.11.  Osasto on A80. Sama paikka kuin ennenkin.

23.-24.11. klo 11–17 LAMMAS- JA VUOHITUOTTEIDEN MARKKINAT Katedraalikoulun pihalla Vanhan Suurtorin joulumarkkinoiden kanssa samaan aikaan ja vierekkäin.

¤ Turussa Vanhan Suurtorin joulumarkkinat

¤ Tuomaan Markkinat Helsingin Senaatintorilla joulukuussa

¤ Myyntiauto Hakaniemen Maalaismarkkinoilla vuonna 2019 joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 9.00-15.30. Siellä pääpaino elintarvikkeissa, lankoja, pohjallisia ja taljoja mukana perusvalikoima. Kannattaa laittaa viestiä etukäteen, jos on jotain tiettyä lankaa tms. niin otetaan tietysti mukaan.

2019 Hakaniemen päivämäärät:

¤ Yläneen torilla vaihtelevasti lauantaisin, yleensä ollaan. Soittamalla etukäteen saat varmuuden ehditäänkö torille!

 

¤ Osta Tilalta -päivä 14.9.  www.ostatilalta.fi

¤ Toimimme Varsinais-Suomessa myös facebookin REKO lähiruokarenkaissa: Turku, Raisio, Naantali, Aura, Lieto, Parainen, Kaarina, Turku Katariinanlaakso. Liity ryhmään ja tilaa karitsaa lähelle toimitettuna läheltä. Liity facebookissa esim. REKO Turku -ryhmään ja saat tilaamasi lihat helposti noudettua.

Jälleenmyyjiä:

Kotilaituri Lieto: https://www.kotilaituri.fi/
Kaarnaliving Helsinki
Lankakauppa Ilo Turku

 

 

 

 

Lihatuotteet: Loimaan Puoti, Turuntie Loimaa; Jaskan Kauppa Loimaa; Ruokapuoti Lumo, Rauma; Kaarlejoen Luomutila, Paattinen; Puutarha Ekmanin tilapuoti, Paattinen; Tuorlan puoti, Piikkiö; K-Market Oripää; K-Market Alastaro; K-Supermarket Manhattan, Turku; K-Supermarket Säkylä, K-market Aurantori Aura.