Assi – uniikki käsinvärjätty

16,90  sis. ALV

Uusi erä ihanan pehmoista Assia saapunut kehräämöltä vaaleanharmaana ja keskiharmaana.

4.6. Nyt kaupassa uusi erä käsinvärjättyä Uniikkia Assia. Otathan huomioon, että värjättävät erät ovat pieniä ja nimensä mukaisesti uniikkeja, täsmälleen samaa väriä ei välttämättä tule toiste.

Tuotekuvastoon lisätty erilaisia kivoja väriyhdistelmiä esim. Islantilaisneuleeseen. Niukkalinjaiseen M- koon neuleeseen tarvitaan 5 vyyhtiä pohja väriä ja 1 vyyhti kuviovärejä.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 121 Osastot: ,

Kuvaus

Ekologinen, luonnonmukainen, erityisen pehmeä ja kuohkea paksuhko Assi-lanka on struktuuriltaan vahva ja selkeä mutta lopputulos on kevyt. Sopii mm. villapaidan, liivin, myssyn, huivin, lapasten ja säärystimien neulomiseen tai kangaspuilla kutomiseen. Sopii hyvin myös sisustustekstiileihin:  istuinalusiin, tyynyihin, peittoihin jne. Kasvatamme suomenlampaita ja valikoimme parhaat villat, jotka pestään ja kehrätään Suomessa. Villan ominaisuuksia pyritty pitämään mahdollisimman luonnollisina, siksi lankaa ei ole käsitelty konepesunkestäväksi tai koisuojattu, joten langan lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat tallella. Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Vyyhdin paino 100g.

2-säikeinen
100g= 150 m
Puikot 5-8 mm
Tex 320×2
100 % suomenlampaan villaa
100 % suomalainen tuote

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Väri

Käsinvärjätty oranssi, Vihreä, Tummempi metsän vihreä, Lemmikin sininen, Keltainen, Sininen, Mintunvihreä, Ruoste