Lampaantalja Gotlannin turkislammas

160,00 240,00  sis. ALV

Gotlannin turkislampaalla on upea lyhyenä sormikiharainen tai pidempänä aaltoilevan kihara villa. Villa tuntuu yleensä silkkimäiseltä ja kiiltävältä. Väritys vaihtelee aivan vaaleasta hopean- ja grafiitinharmaaseen. Kaunis ja kestävä talja vaativaankin sisustukseen.

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jokainen on yksilö. Myös pienet rei´ät tai muokkauksessa tehdyt korjaukset ovat ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg
Mitat 110 × 90 cm
Gotlannin turkislampaan talja

Harmaa 1, Harmaa 2, Vaalea 3, Vaalea 4, Harmaa 6, Harmaa 7, Harmaa 8, Vaalea 9, Vaalea 10