HarmasLempi -hahtuvalanka

17,20  sis. ALV

HarmasLempi – hyvin vaalea (kaurapuuron värinen)  hahtuvalanka kainuunharmaasta ja uutena  keskiharmaa, hiirenharmaa kaunis sävy . Päivitetään verkkokauppaan pian, mutta voi tilata kirjoittamalla sävyn lisätietoja kohtaan.

Vyyhdin koko n. 150g. Riittää esim. huovutettaviin hahtuvalapasiin, kauluriin, myssyyn.

Saatavana myös käsinvärjättynä kaunis vaalea okra, harmaanvihreä metsä ja vaalea purppuranpunertava. Vyyhtikoko hieman vaihtelee, kuvat ja hintatiedot tulossa.

HarmasLempi on 4-kertaista hahtuvalankaa, jossa ei ole kierrettä. Se on paksua ja erittäin pehmeää lankaa, joka soveltuu erityisesti pipoihin, kaulureihin, kaulahuiveihin, säärystimiin, tossuihin ja peittoihin tai tyynyihin. Siitä voi tehdä myös neulevaatteita, joissa on vahva struktuuri. Oman tilan lampaiden käsin pestystä villasta valmistettu lanka on erityisen ekologista ja siinä on lampaan rasva, eli lanoliini tallella. HarmasLempi sopii hyvin myös pesukonehuovutukseen.

Villan ominaisuuksia ei ole muutettu kemiallisilla käsittelyillä (värjäys, konepesunkestävyys, koinsuojaus), joten sen lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat tallella. Pese ja huuhtele villavaate käsin n. 40°C tai koneessa villapesuohjelmalla.

100g= 80 m
10 cm=8-10s
Puikot n. 6-10 mm
Tex 285×4
100 % kainuunharmaslampaan villaa
100 % suomalainen tuote

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 057 Osasto:

Lisätiedot

Paino 0.13 kg