Keinutuolinmatto

168,00  sis. ALV

Toimitusaika voi olla noin1- 2 viikkoa.

Ihanan muhkea keinutuolinmatto! Pituutta on vähintään 160 cm, riittää hyvin keinutuoliin, ei valu vaan pysyy paikallaan. Nimestään huolimatta voi käyttää myös muualla, esim. sängynvierustalla, sohvan istuimella, penkillä jne. Kahdesta taljasta yhdistetty ompelemalla turkiskoneella sauma. Tähän on valittu kaksi mahdollisimman hyvin yhteen sopivaa taljaa, joista saadaan yhtenäinen kokonaisuus.

Kommentit kohtaan voi laittaa minkä mittaisen villan toivoo ja tietoja käyttötarkoituksesta, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman tai tehdä keinutuolinmaton mittojen mukaan.

HUOM. Keinutuolinmatot tehdään lähes aina tilauksesta, jonka vuoksi toimitusaika on hieman pidempi, yleensä noin 1 viikko.

Poista
tuotetunnus (SKU) 240 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Suomenlampaan talja on pehmeä, sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa. Keinutuolinmatoissa karvan pituus on yleensä keskipitkä, n. 5-8 cm. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.8 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta