Lampaantalja perus tavallinen

80,00  sis. ALV

Aito kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön: Sisustukseen lempituolille tai nahkasohvalle, korituoliin, keinutuoliin, lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään, auton penkille, lastenvaunuihin, -rattaisiin ja pulkan pehmusteeksi, makuualustaksi vuoteeseen tai retkeilijälle, pyörätuoliin, laavuun, kotaan, veneeseen, parvekkeelle ja lemmikille.

Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen.  Pituus noin 100cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 70-80 cm.
Tässä ns. perustaljassa villan pituus on noin 6-8 cm pitkää, tai puolipitkävillaisessa  n. 3-5 cm.

Tilauksen yhteydessä toivomme lisätietoa- kohtaan toivetta villan pituudesta tai mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

Huom. kuvat saman tyyppisistä taljoista, ei välttämättä juuri samasta, joka toimitetaan.

Varauduthan muutaman päivän toimitusaikaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 210 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Myymme  oman luomulammastilamme lampaantaljoja. Ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, sillä muokkauksessa ei ole käytetty ympäristölle tai käyttäjälle haitallista kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ja virheet ovat mahdollisia. Meillä kasvatetaan suomenlampaita, kainuunharmaslampaita ja liharotu-suomenlammasristeytyksiä.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta