Lampaantaljat mustat ja ruskeat

120,00  sis. ALV

  • Yksilölliset ja kookkaat luonnonmustat lampaantaljat.     Voit valita muhkean pitkävillaisen ja aaltoilevakiharaisen taljan tai  sitten puolipitkävillaisen kikkuraisemman taljan.  Villa on pehmeää ja kiiltävää. Pidempivillaisessa villan pituus on noin 8 cm ja puolipitkävillaisessa noin 4 cm. Mustan lampaan villa voi olla hieman ruskeaan sävyttävä.  Talja  sopii hyvin lempituoliin, sohvalle tai lattialle.  Se pysyy hyvin paikoillaan.  Pituus on noin 100-110 cm cm ja leveys alhaalta ja keskeltä n.80-85 cm.

Jos haluat lyhytvillaisen taljan, niin katso erikseen kohdasta Lampaantaljat lyhytvillaiset.

Yli 130 euron tilaukset ilman postimaksua.

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg