Lampaantalja sisustukseen ja lahjaksi

98,00  sis. ALV

Kaunisvillainen ja kookas talja. Muhkean pehmeä lampaantalja on ihana tuolilla, sohvalla tai vaikka lattialla. Tuo ihanaa lämpöä ja luonnollisuutta sisustukseen ja sopii kaikenlaiseen käyttöön.

Kauniin ja kookkaantaljan voi antaa myös lahjaksi. Jos haluat valmiiksi lahjapaketissa, tilaa erikseen paketointi kohdassa ”Lahjapaketti”.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 236 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg
Mitat 105 × 70 cm
Väri

valkoinen, musta, ruskea