Ale!

ALE! Lampaantalja lyhyt- ja kiharavillainen

80,00  sis. ALV

Tarjoushinnalla loppuerä lyhyt- kiharavillaisia suomenlampaan taljoja.  Nämä taljat ovat ihania vaikka tuolilla, sohvalla, lattialla tai vuoteessa lämmittämässä. Ne tuovat kotoista  lämpöä ja luonnollisuutta sisustukseen ja sopivat kaikenlaiseen käyttöön. Pehmeävillainen ja kiharainen suomenlampaan talja.

Tee tilauksesi viipymättä, niin varmistat tarjoushintaisen taljan. Uuden taljaerän saapuessa hinnat nousevat. HUOM! toimitus lähtee loman jälkeen viikolla 4.

Huomaa, että yli 130 euron tilaukset tulevat postikuluitta.

 

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg
Mitat 100 × 70 cm
Väri

valkoinen, musta, ruskea