Akseli täysvilla-lanka

12,50  sis. ALV

Akseli täysvillalanka sopii  upeasti kirjoneuleisiin tai yksivärisiin ulkoiluvillapaitoihin. Sopii hyvin  Rauma-neuleen ohjeessa käytetyn langan vaihtoehdoksi. Vastaa islantilaisneuleissa käytettyä Lettlopia. Akseli-villalanka sopii erittäin hyvin neulakinnastekniikkaan, esim. lapasiin.

 

Kuvaus

Akseli on  vahva ja selkeä, sileäpintainen hyvin suomalainen lanka. Voit neuloa Akselista ihanan lämmittävän villapaidan, oikean luottoneuleen, tai pipoja, lapasia ja  säärystimiä. Akseli-langan värit ovat luonnolliset, sillä se on kehrätty valkoisten, ruskeiden ja mustien lampaiden villoista. Luonnonvärinen neule on ajaton ja aina muodissa. Villan parhaita ominaisuuksia ovat lämpö ja se, ettei se  kosteanakaan menetä lämpimyyttään. Haluamme pitää Akseli-langan mahdollisimman luonnollisena, siksi sitä ei ole käsitelty konepesunkestäväksi tai koinsuojattu. Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Vyyhdin paino n. 100g.

3-säikeinen
100g= 180 m
Puikot 4-5 mm
Neuletiheys 10 x 10 = 18 s, 25 krs

100 % suomalainen tuote

Lisätiedot

Paino 0,15 kg
Väri

Luonnonvalkoinen, Vaalean ruskea, Suklaan ruskea, Keskiharmaa, Vaaleanharmaa, Tumma harmaa, Farkkusininen, Vihreä, Okrankeltainen