Ilo & Suru käsinvärjätty 3-säikeinen

18,50  sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): 030 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oman tilan lanka Ilo & Suru
Värjäykset on tehty joko luonnonvalkoiselle, vaaleanruskealle tai vaaleanharmaalle pohjalle, joten värisävyissä on vaihtelua ja elävyyttä, vaikka vyyhdit olisivat olleet samassa padassa. Ajan tasalla olevaa värikarttaa on vaikea pitää. Värivalikoima vaihtelee melkein päivittäin, toisia värejä syntyy, toisia myydään, joten voit kysyä, jos varastossa ei näyttäisi olevan toivomaasi väriä. Toisaalta tilauksia voi tulla niin, että tilannetta ei ole ehditty päivittää. Tilauksesta voidaan värjätä esim keltaista, vihreää jne. mutta tiettyä sävyä ei taata, koska lopputulos riippuu pohjalangasta ja väriseoksista. Kommenttikenttään voi kirjoitella toiveita.

3-säikeinen tiiviskierteinen suomenlampaan villasta kehrätty ja polyamidilla vahvistettu (15 %) lanka, joka sopii hyvin villasukkien neulomiseen, mutta käy myös kaikkeen muuhun. Villan lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat yhä tallella. Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Vyyhdin paino 100g.

3-säikeinen DK -vahvuinen
100g= 230 m
10 cm = 18-20 s
Puikot 3-3,5 mm
Tex 140×3
85 % suomenlampaan villaa 15 % polyamidi

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
Väri

vaalea sammal, syreeni, mustikka, kanerva, lämmin kullankeltainen, vadelma, keväänvihreä, munakoiso, ruohon vihreä, smaragdi, keltasirkku, nokkonen, kataja, harmaameleerattu oranssi, tiili, keltasinappinen, ruiskukan sininen, sinappi, kurkuma