Yksilö! Harvinainen punaruskea kainuunharmastalja

168,00  sis. ALV

Valtavan kaunis punaruskea sävytteinen kainuunharmas-rotuisen lampaan talja. Vain yksi kappale. Tällainen värisävy alkuperäisrotuisissa lampaissamme on todella harvinainen. Talja on kuin pehmeä pilvi!

Harmas-lampaille tyypillinen silkkinen, pehmeä ja mukavasti kiharainen villa. Sopii erityisen hyvin sisustukseen.   Villa on kaunis, hyvä pitkähkö muoto ja koko. Pituutta noin 110 cm, leveys alareunassa n. 70 cm ja ylhäällä n. 40-50 cm.

Huomaa, että yli 130 euron tilaukseen ei lisätä lähetyskuluja.

 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 502 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg