Yksilö! Komea lampaantalja harmaanmusta

180,00  sis. ALV

Valtavan kaunis harmaanruskea kiharavillainen talja. Vain yksi kappale.

Hyvin kaunis, kiharavillainen ja harmaan ja mustan monisävyinen talja. Yksi kauneimpia ja komeimpia taljoja, mitä meillä on. Kohtalaisen isokokoinen, mutta keveä. Sopii erityisen hyvin sisustukseen tai lattialle, sohvalle tai tuoliin. Lämmin harmaanmusta väri. Villa on pitkää ja laineilevaa, tyylikkäästi harmaantunutta.  Aikuisen suomenlampaan talja. Villa on kaunis, hyvä muoto ja koko. Pituutta taljalla 125 cm, lähes suurin mahdollinen.Leveys alareunassa ja keskellä n. 80 cm ja ylhäällä n. 65 cm. Tarjolla on toinenkin samantyyppinen, mutta pienempi talja. Huomaa, että yli 130 euron tilaukseen ei lisätä lähetyskuluja.

 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 502 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg