Yksilö! Komea lampaantalja musta

168,00  sis. ALV

Vain yksi  komea yksilö myynnissä!

Tavallista suurempi, kaunis, pitkävillainen  talja sopii erityisen hyvin sisustukseen tai lattialle. Se on painava, joten pysyy hyvin paikoillaan.  Lämmin ruskeanharmaa väri. Villa on pitkää ja laineilevaa, tyylikkäästi harmaantunutta.  Aikuisen suomenlampaan maksikokoinen talja. Villa on kaunis, hyvä muoto ja kokoa on komeasti . Pituutta taljalla noin 120 cm, leveys alareunassa n. 80 cm, keskellä n. 90 cm ja ylhäällä yli 60 cm. Tarjolla vain tämä yksi näin suuri upea muhkeavillainen talja. Näitä tulee harvoin tarjolle. Huomaa, että yli 130 euron tilaukseen ei lisätä lähetyskuluja.

 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 502 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg