Yksilö! Komea lampaantalja kullanruskea

148,00  sis. ALV

Vain yksi  komea yksilö myynnissä!

Tavallista suurempi, tuuhea, kaunis, pitkävillainen  talja sopii erityisen hyvin sisustukseen tai lattialle. Lämmin ruskeanharmaa, hiukan kullansävyinen latvoista beige väri.  Aikuisen suomenlampaan talja, villa on vahvaa, muoto on kaunis ja kokoa on komeasti . Pituutta taljalla noin 105 cm, leveys alareunassa n. 70 cm, keskelläkin  70 cm ja ylhäällä yli 60 cm. Harvinaisen tasainen ja kaunis muoto.   Tarjolla vain tämä yksi upea muhkeavillainen talja. Näitä tulee harvoin tarjolle. Huomaa, että yli 130 euron tilaukseen ei lisätä lähetyskuluja.

 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 502 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg