Ale!

Lampaantalja tarjoushintainen

68,00  sis. ALV

  1. Tarjoustaljat ovat selvästi kellertävä tai niissä voi olla keltaisempaa väritystä jossain kohdassa, esim reunassa.  Villa on erittäin pehmoista ja lämmintä, joissakin todella ihanan kiiltävää. Kellertävä väri aiheutuu entistäkin hellävaraisemmista käsittelyaineista ja taljan valkaisua ei ole tehty.  Väri on ainoa syy näiden taljojen  tarjoushintaan. Sopii moneen käyttöön, varsinkin parvekkeelle, mökille ja kotaan, pulkkaan tai vuoteeseen makuualustaksi, tai vaikkapa auton penkille tai retkeilijälle.

Toiset taljoista ovat kiharavillaisia suomenlampaan taljoja, toiset taas suora- ja paksuvillaisia risteytyslampaan taljoja. Villan pituus noin 5 cm. Kommentit kohtaan kannattaa laittaa mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

Huom. kuva on samantyyppisestä taljasta, tilauksessa ei välttämättä ole juuri sama talja.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 214 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen. Pituus noin 100cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 70-80 cm.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,25 kg
Väri

luonnonvalkoinen, valkoinen pitkävillainen, ruskea, valkoinen lyhytvillainen, musta, vaalea harmas