Ale!

Lampaantalja ALE

80,00  sis. ALV

Paksut tiivisvillaiset taljat nyt alennettuun hintaan 80 e.   Luonnonvalkoiset, jostakin kohdasta kellansävyiset taljat ovat paksuja, lämpimiä jasuoravillaisia. Sopii moneen käyttöön, lattialle lämmittämään, parvekkeelle, mökille ja kotaan, tai vuoteeseen makuualustaksi, tai vaikkapa auton penkille tai retkeilijälle.

Villan pituus on noin 5 cm ja taljat ovat reilun kokoisia, noin 100 cm pituisia.

 

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen. Pituus noin 100cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 70-80 cm.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,25 kg
Väri

luonnonvalkoinen, valkoinen pitkävillainen, ruskea, valkoinen lyhytvillainen, musta, vaalea harmas