Yksilö! lampaantalja mustanruskea

168,00  sis. ALV

Suuri, kookas, vahva, upea aikuisen mustan lampaan  kauniisti ruskeaan ja harmahtavaan vivahtava ja kaunisvillainen talja. Näitä vain 2 hyvin samantyyppistä. Ruskehtavassa villa kihartuu, harmaaseen taipuvassa sekä kiharaa, että suorempaa. Nämä sopivat vaikka lattialle, tai sohvalle, koska kestävät kulutusta, ovat kauniin muotoiset ja pysyvät hyvin paikoillaan. Pituus on molemmissa noin 120 cm, leveys yli 80 cm.  eli suurin mahdollinen taljan koko.

Ruskehtavassa alareuna hiukan epäsymmetrinen. Harmaantuvassa takana reikä, joka ei pitkän villan seasta näy, eikä haittaa käytössä.

 

 

 

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 503 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg