Harmaat lampaantaljat

140,00  sis. ALV

Harmaat taljat ovat kainuunharmas -rotuisten lampaiden taljoja tai ne  voivat olla myös   suomenlampaan ja gotlanninturkislampaan risteytyksiä. Nämä taljat ovat yksilöitä, kahta aivan samanlaista ei ole .

 

 

Tuotetunnus (SKU): 503 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg
Väri

Kainuunharmaa 1, Kainuunharmaa 2, Kainuunharmaa 3, Kainuunharmaa 4, Kainuunharmaa 5, Kainuunharmaa 6, Vaalea 7, Vaalea 8