Yksilö! lampaantalja mustan-harmas

120,00  sis. ALV

Vain tämä yksilö myynnissä!

Vahva jakiharainen, ’ruskehtavan, mustan ja harmaan kirjava, pehmeä villa.

Huom. Kuvasta poiketen lyhyempi ja kiharampi villa, väritys kuvan yläosan mukainen, ei niin paljon harmaata.  Villan pituus n. 3 cm, kauniisti kirjava.  Taljan pituus noin 110 cm. Leveys tasainen n. 70 cm, ylhäältä 60 cm. Sopii erityisesn hyvin lattialle kauniin muotonsa ja värityksensä johdosta.

Tässä taljassa on nurjalla puolella niskassa vähän kovettunutta nahkaa ja noin 2 cm pituinen napinreiän kokoinen viiltoreikä, joka ei haittaa käyttöä, ei suurene, eikä näy oikealle puolelle.

Vain 1 varastossa

tuotetunnus (SKU) 503 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg