Lampaantalja suuri

120,00  sis. ALV

Reilun kokoinen aikuisen lampaan talja.

Taljan pituus n. 105-115 cm. Puolipitkävillainen tai hieman pidempi villa, joka on loivasti kiharainen. Soveltuu esim keinutuoliin, korituoliin, sohvalle tai  lattialle.

Lisätietoihin tilauksen yhteydessä kannattaa kirjoittaa mihin tarkoitukseen talja on tulossa, niin osaamme valita sopivan.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 504 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ja epätasaisuudet ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat.

Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla pyyhkeellä tai miedolla saippualiuoksella. Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi.

Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg
Väri

valkoinen, musta, ruskea