Yksilö! Suuri lampaantalja valkoinen

130,00  sis. ALV

Tavallista suurempi luonnonvalkoinen aikuisen lampaan talja.

Tällä hetkellä 3 suurta vahvaa aikuisen lampaan taljaa. Nämä ovat paksumpia ja painavampia kuin nuoren lampaan taljat. Tuhti ja kestävä, soveltuu esim. sohvalle, nojatuoliin tai lattialle ja kylmissä oloissa makuualustaksi ja suurikokoiselle lemmikille. Taljojen yksilölliset kuvaukset alla, tilaukseen kannattaa merkitä minkä kolmesta hiukan erilaisesta taljasta toivoo. (Huom. tilauksia voi tulla samanaikaisesti niin, että valikoimaa ei ehditä päivittää, silloin voimme laittaa lähinnä vastaavan).

Huomaa, että 130 euron tilaukset tulevat postimaksutta.
 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 504 Osasto:

Kuvaus

Talja numero 1: Kuvassa vasemmalla: Pit. 96-100 cm. Leveys tasainen, alhaalta 76 cm, keskeltä 74 cm, ylhäältä 64 cm. Kaunis muoto, erittäin tasaleveä. Villa on luonnonvalkoiseen taittuvaa, hieman kellahtavaa, vahvaa, pitkää, loivasti aaltoilevaa, suoristettuna n. 15 cm pitkää, tarvittaessa voi kampailla, ei vaikuta helposti takkuuntuvalta. Talja on paksuhko, hyvin paikallaan pysyvä. Suositus nojatuoliin, sohvalle, lattialle.

Talja numero 2: Kuvassa keskellä: Pit.115 cm. Leveys alhaalta 89cm, keskeltä 60 cm ja ylhäältä 60 cm. Tyypillinen lampaantaljan muoto, luonnonvalkoinen, alhaalta erittäin leveä, kapenee ylöspäin. Villa on vahvaa alhaalta ja ylhäältä loivasti aaltoilevaa suoristettuna n. 15 cm, ja keskellä hieman kiharalle taipuvaa, suoristettuna n. 10 cm. Komean kokoinen, melko raskas ja upea talja, joka pysyy hyvin paikoillaan, sopii siis lattialle tai tuoliin, sohvalle ja isollekin lemmikille.

Talja numero 3: Kuvassa oikealla: Pituus n. 120 cm. Leveys alhaalta 82 cm, keskeltä 72 cm ja ylhäältä 70. Villa on loivakiharaista, kiiltävää n. 12 cm pitkää, erittäin miellyttävän tuntuista. Tämä talja on maksimikokoinen, tämän suurempia taljoja suomenlampaistamme ei voi tulla. Taljan koko ja muoto ovat upeat. Tämä talja on väriltään eniten luonnonvalkoinen, ei lainkaan kellertävä, vaan kylläisempi valkoinen, hieman beigeen päin taipuva, kuvassakin erottuu hiukan toisia tummempana.Talja on paksuhko, hyvin paikallaan pysyvä. Suositus nojatuoliin, sohvalle, lattialle tai kylmään makuualustaksi.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg