Yksilö! Suuri lampaantalja valkoinen

120,00  sis. ALV

Erityissuuri luonnonvalkoinen aikuisen lampaan talja.

Tasainen, pehmeä ja paksu villa. Villan pituus laineilevassa kihartuvassa luonnonvalkoisessa taljassa  noin 6-8 cm. Taljan pituus noin 110 cm. Leveys noin 90 cm, alhaalta ja ylhäältä n. 80 cm, siis leveä ja kookas kauttaaltaanTämä talja on  pysyy hyvin paikoillaan, Sopii tuoliin, sohvalle esim. isollekin lemmikille tai lattialle. Huomaa, että talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen. Kihara on kaunis ja kiiltävä.

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 504 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg