Superhienot kiharaiset lampaantaljat

130,00  sis. ALV

Upea luonnonvalkoinen tai kiiltävän musta turkistyyppinen  kiharainen, kiiltävä ja erittäin pehmoinen talja.  Näissä taljoissa on erityisen kivaa ns. sormikiharaa villaa. Se suorastaan houkuttelee istahtamaan lämpimälle taljalle ja silittelemään sen kiiltävää kiharaista villaa.  Tässä erässä taljat ovat reilun kokoisia, pituus noin 100 cm ja leveys  alhaalta ja keskeltä n. 75cm. Villa on lyhyehkö tai puolipitkä n. 4-5 cm ja pysyy kauniina ja takkuuntumatta jopa vuosikymmeniä.  Nahkapuoli on napakka, taljat ovat melko raskaita, joten ne soveltuvat parhaiten lattialle, penkille, sohvalle tai tuolille. Tällaisen taljan ainoa hoito on puistelu ja tuuletus silloin tällöin.  Jokainen talja on yksilö ja toimitamme kuvan mukaisen taljan, mutta ei välttämättä juuri aivan samaa taljaa, kuin kuvassa.

Huomaa tarjous, talja tulee tilaajalle postimaksutta!

 

 

Tuotetunnus (SKU): 503-2-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg
Väri

luonnonvalkoinen, luonnonmusta