Toimitusehdot

YLEISTÄ

Noudatamme verkkokaupassamme hyviä tapoja ja Suomen lakia. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Kirjoita tilauksen kommenttikenttään tarvittaessa lisätietoja ja tarkennuksia tilaukseesi liittyen.

TILAUSVAHVISTUS
Saat sähköpostiisi automaattisesti tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen.

MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksu laskulla

Yritysasiakkaille lasku on mahdollinen, olethan yhteydessä sähköpostilla. Kun lasku on maksettu ja näkyy tilillä, lähetämme tuotteet sinulle välittomästi.

Maksu PayPal

Voimme laskuttaa sinua myös PayPalilla.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimitusaikamme on 2-6 arkipäivää riippuen tilausruuhkasta ja varastotilanteestamme, sekä kaikesta elävien eläinten kanssa työskentelyn aiheuttamasta yllättävästä jota voi tulla vastaan. Olethan yhteydessä jos sinulla on kiire.

Voit valita toimitustavan, Posti tai Matkahuolto. Tilauksen lisätietoja kohtaan voit laittaa haluamasi Matkahuollon tai Lähelle-paketin noutopisteen.
Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan seuraavasti:

Kirje  = 3,40 € (vain pohjalliset)
Paketti  = 7,80 €
Economy letter international max 1,9 kg = 20,00 €
130 euroa ylittävät tilaukset toimituskuluitta

Saapumisilmoitus toimitetaan vastaanottajalle tekstiviestinä tai sähköpostina.  Mikäli matkapuhelinnumeroa ei ole tiedossa, posti toimittaa saapumisilmoituksen kirjeenä. Jotta saat paketti-ilmoituksen heti ja varmasti perille, ilmoita puhelinnumero!

Lähetämme sinulle  seurantakoodin sähköpostiin, kun lähetämme tilauksesi. Paketin toimitusta voi seurata postin lähetyksen seurannassa osoitteessa: http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/postipalvelee/tyokalut/lahetystenseuranta/

ja Matkahuollon seurannassa:

https://www.matkahuolto.fi/seuranta

Voit myös tulla noutamaan tilauksesi suoraan tilaltamme. Jos haluat noutaa tilauksesi tilalta, toimituskuluja ei tule ja tilauksen voi maksaa kokonaisuudessaan noudettaessa. Sovi kuitenkin aina noutopäivä etukäteen.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse. Käyttöön otettua tuotetta ei voi palauttaa. Jos tuote on erikseen tehty asiakkaan pyynnöstä, ei tuotteella ole palautusoikeutta. Palautamme sinulle kauppahinnan seitsemän päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tilauksen takaisin. Maksunpalautus suoritetaan aina käytetylle maksutavalle. Palautuksesta aiheutuvia postikuluja emme valitettavasti korvaa.

VIRHEEN KORJAAMINEN

Jos tilauksesi on vahingoittunut kuljetuksessa, saamasi tuote on virheellinen, ota viipymättä yhteytä meihin, niin sovitaan tuotteen vaihtamisesta.

TILAUSEHTOJEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtoja. Asiakkaan on aina ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

YHTEYSTIEDOT
Rintalan Tila
Oripääntie 999
21900 YLÄNE
Puh. 0500 448 552
Sähköposti: [email protected]
Y-tunnus: 1326461-1