Toimitusehdot

YLEISTÄ

Verkkokaupan myyjänä toimii Rintalan tila (Y-tunnus: 1326461-1). Noudatamme verkkokaupassamme hyviä tapoja ja Suomen lakia. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 %, 14 % tai 24 %). Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen.

Kirjoita tilauksen kommenttikenttään tarvittaessa lisätietoja ja tarkennuksia tilaukseesi liittyen. Tämä kohta löytyy kun siirrytään kassalle.

TILAUSVAHVISTUS
Saat sähköpostiisi automaattisesti tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen.

MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla, kortilla tai mobiilimaksulla

Maksukenttä avautuu, kun painat Lähetä tilaus-painiketta

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.
Korteista yleisimmät käyvät maksutapana (Visa, MasterCard, American Express. Maksutapavaihtoehtoina myös MobilePay ja Pivo

Maksu laskulla

Yritysasiakkaille lasku on mahdollinen, olethan yhteydessä sähköpostilla. Kun lasku on maksettu ja näkyy tilillä, lähetämme tuotteet sinulle välittomästi.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimitusaikamme on 2-6 arkipäivää riippuen tilausruuhkasta ja varastotilanteestamme, sekä kaikesta elävien eläinten kanssa työskentelyn aiheuttamasta yllättävästä jota voi tulla vastaan. Olethan yhteydessä jos sinulla on kiire.

Voimme käyttää lähetyksissä ensisijaisesti Postia. Tilaukset lähetetään lähimpään postiin, jos ei toivetta esim. pakettiautomaatista ole lisätty tilaukseen.Tilauksen maksaja voi osoittaa lähetyksen toiselle vastaanottajalle täyttämällä lomakkeen tiedot, muista vastaanottajan puhelinnumero, myös sähköpostin voi kirjoittaa, niin postin ilmoitus saapuneesta lähetyksestä tavoittaa vastaanottajan.

Meillä ei ole sopimusta Matkahuollon kanssa, joten lähetysasiakirjat teemme manuaalisesti, toimitus voi olla muutaman päivän hitaampi kuin postin kautta. Jos kuitenkin haluat toimituksen Matkahuoltoon, lisääthän tilaukseesi  kommentteihin lähimmän Matkahuollon noutopisteesi, joita ovat K-marketit, R-kioskit ja Matkahuollon toimipisteet:
https://www.matkahuolto.fi/paketit/paketit-kotimaahan

Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan seuraavasti:

Pikkupaketti  = 3,90 € (pohjalliset, sukat, lapaset  ym.) Toimitetaan postilaatikkoon.
Paketti  = 7,80 €
130 euroa ylittävät tilaukset toimituskuluitta

Saapumisilmoitus toimitetaan vastaanottajalle tekstiviestinä tai sähköpostina.  Mikäli matkapuhelinnumeroa ei ole tiedossa, posti toimittaa saapumisilmoituksen kirjeenä. Jotta saat paketti-ilmoituksen heti ja varmasti perille, ilmoita puhelinnumero!

Lähetämme sinulle  seurantakoodin sähköpostiin, kun lähetämme tilauksesi. Paketin toimitusta voi seurata postin lähetyksen seurannassa osoitteessa: http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/postipalvelee/tyokalut/lahetystenseuranta/

ja Matkahuollon seurannassa:
https://www.matkahuolto.fi/seuranta

Voit myös tulla noutamaan tilauksesi suoraan tilaltamme. Jos haluat noutaa tilauksesi tilalta, toimituskuluja ei tule ja tilauksen voi maksaa kokonaisuudessaan noudettaessa. Sovi kuitenkin aina noutopäivä etukäteen.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Sovithan palautuksesta etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse. Käyttöön otettua tuotetta ei voi palauttaa. Jos tuote on erikseen valmistettu asiakkaan pyynnöstä, ei tuotteella ole palautusoikeutta. Palautamme sinulle kauppahinnan mahdollisimman pian, vähintään seitsemän päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin. Maksunpalautus suoritetaan aina käytetylle maksutavalle. Palautuksesta aiheutuvia postikuluja emme valitettavasti korvaa.

VIRHEEN KORJAAMINEN

Jos tilauksesi on vahingoittunut kuljetuksessa, tai saamasi tuote on virheellinen, ota viipymättä yhteyttä meihin, niin sovitaan tuotteen vaihtamisesta.

TILAUSEHTOJEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtoja. Asiakkaan on aina ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

YHTEYSTIEDOT
Rintalan Tila
Oripääntie 999
21900 YLÄNE
Puh. 0500 448 552
Sähköposti: [email protected]
Y-tunnus: 1326461-1