Ajankohtaista

Huom. Villa-aitta Puoti tilallamme on avoinna 25.-26.7. Koska varsinkin värillisten villalankojen määrä on hyvin rajallinen ja värit ovat uniikkeja,  ole hyvä ja varmista ennen tilausta, että tilaamaasi väriä on saatavilla tai varaudu odottamaan tilattuja tuotteita. Emme siis pysty takaamaan reaaliaikaisesti, että verkkokaupassa ja todellisuudessa varasto on yhtä suuri.

Vallitsevan poikkeustilan ja koronaviruspandemian vuoksi suosittelemme tutustumaan verkkokauppaamme ja tekemään tilaukset sieltä. Näin tuetaan pientä kotimaista alkutuottajaa ja lukuisia tuotteidemme valmistumiseen tarvittavia suomalaisia työntekijöitä ja yrityksiä.

 

Hakaniemen maalaismarkkinat jatkuvat 2.8. Olemme tietysti mukana.
Hakaniemen maalaismarkkinat joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 9-15.30. Olemme mukana vuoden kaikkina muina kuukausina, vain tammikuussa lomailemme.

Vuonna 2020 Hakaniemen Maalaismarkkinat seuraavasti: 2.8., 6.9., 4.10., 1.11.,6.12. Markkinoilla käymme myyntiautolla, jossa tuoretta ja pakastettua luomukaritsaa, makkaroita, savulammasta. lankoja, taljoja, villahuopapohjallisia ym. Ennakkotilauksia ja tiedusteluja voi tehdä puh. 0500 448 552/ Anne

Osallistumme säännöllisesti Reko-lähiruokarenkaan jakotapahtumiin seuraavasti
— Turku Länsikeskus-Raisio-Naantali parillisten viikkojen keskiviikkona
— Reko Pargas-Parainen Malmen- Kaarina ja Reko Turku-Åbo täl puol jokke (Uittamo) parittomien viikkojen keskiviikkona
— Rehdin kaupan Reko- Pori, seuraa ilmoituksia
Lisätietoja Reko-toiminnasta voi kysellä [email protected] tai liittyä Reko-ryhmään facebookissa

Helyjä- ja heinäseipäitä, käsityöläisten myyntinäyttely Yläneen Kotiseutumuseolla heinäkuussa  ja 2.8. saakka joka päivä klo 11-17.  Tervetuloa.

Kädentaitomessut Seinäjoki Areena 2.-4.10.

Turussa Silakkamarkkinat syksyllä Aurajokirannassa. Myynnissä lihaa, lankaa, taljoja, pohjallisia.

Kädentaitomessut Ouluhalli 10.-11.10.

Suomen kädentaitomessut Tampere Pirkka-halli 13.-15.11.

Lammas- ja Vuohituotteiden markkinat Turku marraskuu