Ajankohtaista

Terveisiä tilalta!


TULEVAT TAPAHTUMAT

Huom! Olemme erittäin kiireisiä marraskuun viimeisenä viikonloppuna useampienkin markkinatapahtumien vuoksi. Tuotevalikoimaa verkkokaupassa on rajoitettu, koska osa tuotteista on mukana markkinoilla ja tilauksia lähetetään ensi viikolla sitä mukaa kuin saadaan valmiiksi. Pahoittelemme, vaikka olemme tietysti myös onnellisia siitä, että kysyntää aidoille kotimaisille tuotteille on.

4.-5.12., 11.-12.12.,  18.-19.12. klo 11-17
VANHAN SUURTORIN JOULUMARKKINAT, TURKU


Turun Vanhalla Suurtorilla on jälleen adventtiviikonloppuina tunnelmalliset joulumarkkinat.  Kojustamme löydät lampaantaljat, villahuopapohjalliset, villalangat sekä valmiit villasukat ja -lapaset. Herkkusuille tilan savulammasta, lammasmakkaraa ja vanhan ajan joulusinappia sekä lammassäilykkeet. Kojumme sijaitsee Pinellan puiston laidassa.

Markkinoiden ohjelman joka viikonlopulle löydät täältä
https://www.suurtorinjoulumarkkinat.fi/1-viikonloppu/

5.12.2021
HAKANIEMEN MAALAISMARKKINAT

Myyntiautostamme herkut, kuten tuore- ja savustettu karitsanliha, makkarat, säilykkeet sekä ihanat villalangat, taljat ja lämpimät pohjalliset.
Löydät myyntiautomme samasta torin kulmasta joka markkinoilla.

Hakaniemen Maalaismarkkinat ovat pääkaupunkiseudun selkeästi suosituin toistuva markkinatapahtuma, joka järjestetään jokaisen kuukauden 1. sunnuntaina. Hakaniemen Maalaismarkkinoilla on etusija itsetehdyillä tai -kasvatetuilla tuotteilla unohtamatta perinteisiä markkinatuotteita. Markkina-alueena on suosittu Hakaniemen tori kokonaisuudessaan sekä Hakaniemen hallin edusta. Tervetuloa!

3.- 5.12.2021 JOULUISET KÄSSÄMESSUT NETISSÄ

Tulossa jälleen virtuaaliset kässämessut ja Rintalan tila on totta kai mukana. Tällä kertaa käsityön ystävät kokoontuvat virtuaalisesti joulun merkeissä. Liity jo nyt mukaan facebookissa toteutettaville messuille ao linkistä. Näet kaikkea kivaa messuihin liittyvää jo ennakkoon!

https://www.facebook.com/groups/1619583168180775

26.11. – 23.12.2021 HELYJÄ JA HEINÄSEIPÄITÄ/JOULUPUOTI, YLÄNE Jumiasema

Kahdentoista  käsityöläisen yhteinen, tasokas joulupuoti. Laadukkaita, kauniita ja käytännöllisiä käsitöitä lahjaksi tai itselle.
https://www.facebook.com/helyjajaheinaseipaita

27.11. – 22.12.2021 TUOMAAN MARKKINAT, HELSINKI

Rintalan tilalta löytyy monenmoista ihanaa, tilan omien lampaiden tuotetta  joululahjaksi.  Pehmeät lampaantaljat, lämpimät pohjalliset,  langoistamme Pöytyällä kudotut sukat, pipot, käsineet. Jos teet itse neulottuja lahjoja, niin niihin löydät meiltä sopivat langat.
Paikkanumero 39
https://tuomaanmarkkinat.fi/

 

AINA AJANKOHTAISIA MYYNTITAPAHTUMIA

Myynti tilalta, Yläneen tori, Reko-lähiruokarenkaat, Hakaniemen maalaismarkkinat

Kotona ei ole myymälää, mutta sopimuksesta (aina soitto ensin) voi tulla ostoksille. Kesällä Villa-Aitassa lankoja, taljoja ja pohjallisia.

Satunnaisesti myyntiautomme kesälauantaisin Yläneen torilla klo 8-12.30

Osallistumme  Reko-lähiruokarenkaan jakotapahtumiin seuraavasti
— Turku Länsikeskus  -Raisio  -Naantali  parillisten viikkojen keskiviikkona
— Reko Pargas-Malmen Parainen -Kaarina ja Reko Turku-Åbo täl puol jokke (Katariinanlaakso) parittomien viikkojen keskiviikkona
Lisätietoja Reko-toiminnasta voi kysellä [email protected] tai liittyä Reko-ryhmään facebookissa

Hakaniemen maalaismarkkinat Helsingissä joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai

Myyntiautomme Hakaniemen Maalaismarkkinoilla, mukana tuoretta ja pakastettua luomukaritsan lihaa, makkaroita, savulammasta. lankoja, taljoja, villahuopapohjallisia ym. Ennakkotilauksia ja tiedusteluja voi tehdä puh. 0500 448 552/ Anne

Terveisin Anne ja Tapio Rintala

Vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi suosittelemme tutustumaan verkkokauppaamme ja tekemään tilaukset sieltä. Näin tuetaan pientä kotimaista alkutuottajaa ja lukuisia tuotteidemme valmistumiseen tarvittavia suomalaisia työntekijöitä ja yrityksiä.