Lampaantalja, istuinalusta

34,00  sis. ALV

Aidosta lampaantaljasta tehty istuinalusta tuolille, jakkaralle, lemmikille jne. Suomenlampaan taljassa on pehmeä villa ja se on aina ihanan lämmin.   Nahkapuoli on luontaisesti hieman ”tahmea”, jolloin istuinalunen pysyy hyvin paikallaan eikä luista.

Istuinalustan halkaisija on 36-38 cm. Tällä hetkellä voi tilata luonnonvalkoisena  lyhyt- tai pitkävillaisena ja  luonnonmustana n. 5-6 cm pituisella villalla .
Kaikki taljat ovat yksilöitä ja villan pituus ja kiharuus vaihtelee suuresti. Kommentit kohtaan kannattaa aina kirjoittaa erityistoiveet esim. villan pituudesta.  Huomioi, että  autonpenkille tai nojatuoliin suosittelemme suurempaa erityisesti siihen suunniteltua  ja muodoltaan paremmin sopivaa istuinalustaa, joka löytyy nimellä ” Istuinalusta suuri autoon tai tuoliin”  tai sitten vielä suurempaa ”pulkkataljan” nimellä olevaa  taljaa.

 

 

 

Tuotetunnus (SKU): 250 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ja istuinaluset ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta

Villan mitta

lyhytvillainen, pitkävillainen