Lampaantalja, istuinalusta

28,00  sis. ALV

Aidosta lampaantaljasta tehty istuinalusta tuolille, jakkaralle, lemmikille jne. Suomenlampaan taljassa on pehmeä villa ja se on aina ihanan lämmin. Istuinalusta voi olla lyhyt-, tai pitkävillainen. Lyhyt villa on vain noin 1 cm ja pitkävillainen n. 4-8 cm.  Nahkapuoli on luontaisesti hieman ”tahmea”, jolloin istuinalunen pysyy hyvin paikallaan eikä luista.

Istuinalustan halkaisija on 36-38 cm.
Kaikki taljat ovat yksilöitä ja villan pituus ja kiharuus vaihtelee suuresti. Kommentit kohtaan kannattaa aina kirjoittaa erityistoiveet esim. villan pituudesta.  Huomioi, että  autonpenkille tai nojatuoliin suosittelemme suurempaa erityisesti siihen suunniteltua  ja muodoltaan paremmin sopivaa istuinalustaa, joka löytyy nimellä ” Istuinalusta suuri autoon tai tuoliin”  tai sitten vielä suurempaa ”pulkkataljan” nimellä olevaa  taljaa.

Huom. Luonnonmusta lammas on usein tumman ruskehtavan sävyinen, jos toiveena on mahdollisimman musta, se kannattaa erikseen mainita, eikä sellaisia välttämättä aina löydy.

Tuotteet tehdään yleensä tilauksesta, joten toimitusaika voi olla 1-2 viikkoa.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 250 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ja istuinaluset ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta

Villan mitta

lyhytvillainen, pitkävillainen