Istuinalusta

28,00  sis. ALV

Aidosta lampaantaljasta tehty istuinalusta tuolille, jakkaralle, lemmikille jne. Suomenlampaan taljassa on pehmeä villa ja se on aina ihanan lämmin. Villan pituus on keskipitkä, noin 3-6 cm. Keskipitkä  tai lyhyt villa soveltuu hyvin istuimeen, se on helppo pitää puhtaana. Nahkapuoli on luontaisesti hieman ”tahmea”, jolloin istuinalunen pysyy hyvin paikallaan eikä luista.

Istuinalustan halkaisija 36-38 cm.
Kommentit kohtaan voit kirjoittaa erityistoiveet, esim villan pituudesta.  Suosittelemme auton penkille tai nojatuoliin erityisesti siihen suunniteltua suurempaa ja muodoltaan paremmin autonpenkille tai nojatuoliin sopivaa.

Huom. Luonnonmusta lammas on usein tumman ruskehtavan sävyinen, jos toiveena on mahdollisimman musta, se kannattaa erikseen mainita, eikä sellaisia välttämättä aina löydy. Värjättyjä taljoja meiltä ei voi hankkia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 250 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ja istuinaluset ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta