Juhlapaita -paketti

36,00 50,00  sis. ALV

Paketti sisältää Anu Ahoniemen suunnitteleman Juhla-paidan neuleohjeen  ja langat Juhla -paitaan. (Ohje on julkaistu Taito-joululehdessä 2020 ja se on myös myynnissä  Ravelryssa ). Lanka on  ihanan pehmeä aivan vaalean harmaa Iivari-kainuunharmaslanka.  Menekki  on 2 vyyhtiä S ja M kokoiseen tai 3 vyyhtiä L ja XL kokoiseen.

Juhla-paidan on suunnitellut Anu Ahoniemi.

 

Tuotetunnus (SKU): 060-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Juhlapaitaan tarvitset ohjeen mukaan
2 vyyhtiä koot XS-M ja
3 vyyhtiä koot L-3XL

Huom. Jos olet epävarma, kannattaa ottaa kolmas vyyhti ja tehdä siitä vaikka lapaset tai säärystimet jos lankaa jää. Kun tämä kehruuerä taas loppuu, on seuraava hyvin todennäköisesti eri sävyinen johtuen  lampaiden värieroista.

Lanka on Rintalan tilan 2-säikeinen, fingering-vahvuinen suomenlampaan tai kainuunharmaksen pehmeästä ja kiiltävästä villasta kehrätty lanka, joka sopii hyvin asusteisiin, neuleisiin ym. neulomiseen puikoilla.

Villan kuidut elävät ilman kosteuden ja lämpötilan mukaan välillä pörhistyen ja välillä taas sulkeutuen. Siihen perustuu villan ainutlaatuisuus ja se, että villaa voi käyttää sekä kylmässä ja kosteassa, että lämpimässä, jossa se ei hiosta. Villan ominaisuuksia ei ole muutettu kemiallisilla käsittelyillä ( konepesun-kestävyys, koinsuojaus), joten sen lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat tallella.

Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Vyyhdin paino 100g.

2-säikeinen fingering-vahvuinen
100g= 350 m
Puikot 2,5-4 mm
Tex 140×2
100 % suomalainen tuote

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Koko

2 vyyhtiä, 3 vyyhtiä

Väri

Vaaleanharmaa, Keskiharmaa, Tummanharmaa