Juhlapaita -paketti

37,00 49,00  sis. ALV

Joulu Taito lehti ja langat Juhla -paitaan. Valintasi mukaan 2 tai 3 vyyhtiä Iivari Kainuunharmaslankaa, 2-säikeistä, fingering-vahvuista.

Juhla-paidan on suunnitellut Anu Ahoniemi ja nyt on meneillään #juhlapaitakal -yhteisneulonta. Vielä ehdit mukaan! Katso tarkemmin instagramista #juhlapaitakal

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 060-1 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Juhlapaitaan tarvitset ohjeen mukaan
2 vyyhtiä koot XS-M ja
3 vyyhtiä koot L-3XL

Huom. Jos olet epävarma, kannattaa ottaa kolmas vyyhti ja tehdä siitä vaikka lapaset tai säärystimet jos lankaa jää. Kun tämä kehruuerä taas loppuu, on seuraava hyvin todennäköisesti eri sävyinen johtuen kainuunharmaiden lampaiden värieroista.

 

2-säikeinen, fingering-vahvuinen kainuunharmaksen pehmeästä ja kiiltävästä villasta kehrätty yleislanka, joka sopii hyvin asusteisiin, neuleisiin ym. neulomiseen puikoilla. Kangaspuilla voi kutoa shaaleja ja huiveja. Villan ominaisuuksia ei ole muutettu kemiallisilla käsittelyillä (värjäys, konepesunkestävyys, koinsuojaus), joten sen lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat tallella. Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Langan paksuus on sama kuin Vieno- ja 2-säik. Ilo&Suru- langalla, joten tätä voi yhdistää niihin mainiosti.
Villan ominaisuuksia ei ole muutettu kemiallisilla käsittelyillä (konepesunkestävyys, koinsuojaus), joten sen lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat tallella. Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Vyyhdin paino 100g.

2-säikeinen fingering-vahvuinen
100g= 350 m
Puikot 2,5-4 mm
Tex 140×2
100 % kainuunharmasvillaa
100 % suomalainen tuote

Kainuusta kotoisin oleva suomalainen alkuperäislammas oli jo vähällä kadota, sekoittua suomenlampaisiin, mutta rotu löydettiin viime hetkillä, onneksi. Sen villan pehmeys, ylelliset harmaan sävyt ja pohjoisen oloissa ihana lämmin villa ovat kansallisaarteitamme. Kainuunharmas-rotuisilla lampailla on kolmesta suomalaisesta alkuperäisrodusta kaikkein pehmein villa. Se on kuitenkin sopivan ryhdikästä ja muotonsa säilyttävää. Villan kuidut elävät ilman kosteuden ja lämpötilan mukaan välillä pörhistyen ja välillä taas sulkeutuen. Siihen perustuu villan ainutlaatuisuus ja se, että villaa voi käyttää sekä kylmässä ja kosteassa, että lämpimässä, jossa se ei hiosta.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Koko

2 vyyhtiä, 3 vyyhtiä

Väri

Vaaleanharmaa, Keskiharmaa, Tummanharmaa