Istuinalusta suuri, autoon tai tuoliin

38,00  sis. ALV

Aidosta lampaantaljasta tehty iso istuinalunen autonpenkille, nojatuoliin, penkille, sohvalle, rahin päälle, lemmikille jne. Suomenlampaan taljassa on pehmeä villa ja se on aina ihanan lämmin. Villan pituus vaihtelee; lyhyitä, keskipitkiä ja pitkävillaisia on mahdollista tilata.  Nahkapuoli on luontaisesti hieman ”tahmea”, jolloin istuinalunen pysyy hyvin paikallaan eikä luista.

Kaikki myymämme taljat ja istuinaluset ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia.

Tämä istuinalusta ei ole pyöreä, vaan koko ja muoto vaihtelee riippuen siitä, onko se taljan ylä- vai alapäästä. Muoto on tuolin tai autonpenkin istuinosan mallinen lähes suorakulmainen tai yläosasta vähän kapeneva. Leveys ja korkeus on noin 42-50 cm.
Kommentit kohtaan kannattaa kirjoittaa toiveet, esim villan pituudesta ja väristä. Huom. luonnonmusta talja on usein tummanruskean sävyinen, jos toiveena on aivan musta, se kannattaa mainita, eikä niitä välttämättä aina ole saatavana. Myös käyttötarkoitus vaikuttaa sopivan taljan valintaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 255 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 0.35 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta