Istuinalusta suuri, autoon tai tuoliin

38,00  sis. ALV

Aidosta lampaantaljasta tehty iso istuinalunen autonpenkille, nojatuoliin, penkille, sohvalle, rahin päälle, lemmikille jne. Suomenlampaan taljassa on pehmeä villa ja se on aina ihanan lämmin. Villan pituus vaihtelee, ihan lyhyitä on vähemmän, keskipitkiä reilusti ja niissä noin 5-8 cm pitkä villa. Nahkapuoli on luontaisesti hieman ”tahmea”, jolloin istuinalunen pysyy hyvin paikallaan eikä luista.

Kaikki myymämme taljat ja istuinaluset ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia.

Tämä istuinalusta ei ole tasaisen pyöreä, vaan koko ja muoto vaihtelee hieman, läpimitta on 42-50 cm.
Kommentit kohtaan voit kirjoittaa erityistoiveet, esim villan pituudesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 255 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 0.35 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta