Lampaantalja, istuinalusta suuri, autoon tai tuoliin

44,00  sis. ALV

Aidosta lampaantaljasta tehty iso istuinalunen autonpenkille, nojatuoliin, penkille, sohvalle, rahin päälle, lemmikille jne.

Suuri istuinalusta ei ole pyöreä, vaan koko ja muoto vaihtelee riippuen siitä, onko se taljan ylä- vai alapäästä. Muoto on tuolin tai autonpenkin istuinosan mallinen lähes suorakulmainen tai yläosasta vähän kapeneva. Leveys ja korkeus on noin 42-50 cm. Joskus istuinalusissa voi olla myös turkisommelsauma nahkapuolella, jotta saadaan sopivan kokoinen.
Kommentit kohtaan kannattaa kirjoittaa toiveet, esim villan pituudesta ja väristä, sillä tuotteet valmistetaan tilausten mukaan. Myös käyttötarkoitus vaikuttaa sopivan taljan valintaan.

 

(Toimitusaika voi olla noin viikko)

Kuvaus

Suomenlampaan taljassa on pehmeä villa ja se on ihanan lämmin. Villan pituus vaihtelee; lyhyitä, keskipitkiä ja pitkävillaisia on mahdollista tilata. Nahkapuoli on luontaisesti hieman ”tahmea”, jolloin istuinalunen pysyy hyvin paikallaan eikä luista.

Kaikki myymämme taljat ja istuinaluset ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi kammata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villapuolta puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella, esim. nahkarasva, ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 0,35 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta