Helmi -lanka 2-säikeinen

12,50  sis. ALV

Vaalea Helmi-karitsanvillalanka on aivan hentoisen harmaata, melkein kaurahiutaleen värinen ja keskiharmaa on tummahkoa, vahvasti harmaata. Ruskea on syksyn lämmin trendiväri ja se on ihanien ruskeiden lampaiden  villasta kehrättyä. Helmi on  2-säikeinen pehmoisesta karitsan ensivillasta kehrätty lanka. Soveltuu pehmeytensä ja ihanan hengittävän keveytensä vuoksi erityisesti villapaitoihin, huiviin, myssyyn, sormikkaisiin ja kämmekkäisiin, vauvan tai lasten neuleisiin. Riittoisa ja miellyttävä tuntu.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 080 Osastot: ,

Kuvaus

Helmi- karitsanvillalanka on 2-säikeinen silkinpehmeä löyhäkierteinen suomenlampaan pehmeästä ja kiiltävästä karitsanvillasta kehrätty hienovillalanka.  Se soveltuu pehmeytensä vuoksi  parhaiten villapuseron, myssyn, huivin, säärystimien ja lapasten neulomiseen. Helmistä neulottu vaate on kevyt ja hengittävä, eikä liian kuuma sisätiloissakaan. Kangaspuilla Helmistä voi kutoa shaaleja ja huiveja. Helmi soveltuu hyvin esimerkiksi pitsineuleisiin, pinta on kauniin elävä. Villan ominaisuuksia ei ole muutettu kemiallisilla käsittelyillä  (konepesunkestävyys, koinsuojaus), joten sen lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat tallella. Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Vyyhdin paino 100g.

2-säikeinen
100g= 270 m
Puikot 2,5-4,5mm
Tex 180×2
100 % suomenlampaan villaa

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Väri

Valkoinen, Vaaleanharmaa, Keskiharmaa, Tummanharmaa, Musta, Vaaleanruskea, Ruskea, Käsinvärjätty vaaleansininen, Käsinvärjätty oranssi, Käsinvärjätty vaaleanvihreä