Kauppa

Tervetuloa Rintalan Tilan verkkokauppaan!

YLI 130 EURON TILAUKSET AINA POSTIMAKSUTTA

Huomio! Elämme syksyn kiireistä karitsointiaikaa. Joskus voi aikataulu mennä kokonaan sekaisin, jos apua tarvitsevat joko pikkukaritsat tai emolampaat. Pyydämme  kärsivällisyyttä jos pakettia joutuu vähän odottelemaan. Terveisin Anne

Verkkokaupastamme löydät oman luomulammastilamme villatuotteita: ihania  lampaan taljoja, lankoja, tekemispaketteja ja villahuopapohjallisia. Myös herkullisia lihasäilykkeitä on tilattavissa.
Verkkokauppaan lisätään tuotteita ehtimisen rajoissa ja tarpeen mukaan. Jos et löytänyt etsimääsi, laita vaikka viestiä yhteydenottolomakkeella, niin korjataan tilanne jos mahdollista.

Erikseen valmistettavat taljatuotteet voivat viipyä muutamasta päivästä viikkoon, koska ne vaativat oman valmistusaikansa. Olisi mukava, jos kirjoittaisit tilauslomakkeen lisätietoja kohtaan mihin käyttöön talja tulee, niin osaisimme valita parhaiten siihen käyttöön soveltuvan taljan.

Nautinnollisia ostoshetkiä ja ennen kaikkea ihanaa aikaa käsityön tai kotimaisen laatutuotteen parissa!

Huom! Verkkokaupasta voit tilata kätevästi lahjan suoraan lahjansaajalle. Laitathan tilaukseen aina vastaanottajan puhelinnumeron.