Jooga-alusta/ lattiamatto

178,00  sis. ALV

 

Emme valitettavasti  voi toimittaa tilauksia jouluksi, mutta joulun jälkeen onnistuu taas. Toimitusaika voi olla noin 2 viikkoa.

Ihanan pehmeä ja luonnollinen matto. Sopii mainiosti jooga-alustaksi tai matoksi esimerkiksi sängynviereen. Arjen luksusta! Tämä tuote yhdistetään kahdesta taljasta ompelemalla  turkiskoneella taljojen alaosat vastakkain, jolloin lopputulos on symmetrinen. Tuotteeseen on valittu kaksi mahdollisimman hyvin yhteen sopivaa taljaa, joista saadaan yhtenäinen kokonaisuus. Maton pituus vähintään 180 cm. Karvan pituus yleensä keskipitkä n. 4-8 cm tai lyhyt noin 2-3 cm.

Huom! Kirjoita lisätietoja -kohtaan minkä värisen ja millä villan pituudella maton toivot, tiedot käyttötarkoituksesta helpottavat aina sopivien taljojen valintaa, esimerkiksi joogamatto voi olla mukavin ihan lyhytkarvaisena. Tehdään aina tilauksen perusteella, jonka vuoksi toimitusaika on hieman pidempi, yleensä noin 1 viikko.

Poista
tuotetunnus (SKU) 245 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Suomenlampaan talja on pehmeä, sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.8 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta