Lampaantalja jooga-alusta/ lattiamatto

198,00 220,00  sis. ALV

Koska taljamatot tehdään yleensä asiakkaan tilauksen perusteella, toimitusaika voi olla noin 2-3 viikkoa.

Ihanan pehmeä ja luonnollinen matto. Sopii mainiosti jooga-alustaksi tai matoksi esimerkiksi sängynviereen. Arjen luksusta! Tämä tuote yhdistetään kahdesta taljasta ompelemalla  turkiskoneella taljojen alaosat vastakkain, jolloin lopputulos on symmetrinen. Tuotteeseen on pyritty valitsemaan kaksi mahdollisimman hyvin yhteen sopivaa taljaa, joista saadaan yhtenäinen kokonaisuus.  On kuitenkin huomioitava, että jokainen lampaantalja on yksilö; värisävy, villan kiharuus ja pehmeys jne. poikkeavat jonkin verran toisistaan. Kyseessä on värjäämätön luonnontuote, jolloin pienet eroavuudet ovat luonnollisia.

Maton pituus on vähintään 180 cm, voi olla 190cm. Villan pituus on puolipitkä n. 4-5 cm tai lyhyt noin 2-3 cm. Taljassa saattaa olla joku pieni muokkauksessa tullut reikä tai viilto, jossa on korjaussauma nurjalla, nämä eivät vaikuta käyttöön, eivätkä erotu turkispuolella.

Yli 130 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 245 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Suomenlampaan talja on pehmeä, sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,8 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta