Etusivu

Tervetuloa Rintalan lammastilalle!

9.3.2019

Aurinko paistelee ja kevät kurkistelee nurkan takana. Lampolassa syntyy uutta elämää. Helmikuussa syntyi yli 200 karitsaa ja ne kasvavat jo kovaa vauhtia. Huhtikuun puolivälin paikkeilla, pääsiäisviikolla alkaakin jo seuraavan ryhmän karitsointiaika.

Lampaiden kevätkerinnät on jo aloitettu, puhdasta uutta villaa viedään kehräämöön ja saadaan taas uusia lankoja. Väripata porisee ja lankoihin taiotaan uusia värejä luonnonväristen, värjäämättomien lankojen piristykseksi.

Varaudu  hiukan tavallista pidempään toimitusaikaan yksilöllisten räätälöityjen tuotteiden toimittamisessa.

 

—-

Olemme erikoistuneet suomenlampaiden kasvattamiseen ja niistä saatavien laadukkaiden tuotteiden myyntiin. Luomua, tottakai!

Rintalan Luomulammastila sijaitsee Varsinais-Suomessa Yläneellä, noin 60 km päässä Turusta. Tilan halki kulkee mutkitteleva Yläneenjoki ja siksi tilalla on aina ollut lampaita pitämässä jokirannat siistinä. Nykyään tilalla kasvatetaan ammattimaisesti luomukaritsoita laadukkaan luomulihan tuottamiseksi. Koska suomalainen alkuperäisrotuinen lammas on monipuolinen eläin, tärkeässä roolissa ovat ihanan pehmeät lampaanvillalangat ja lampaantaljat. Kaikki tuotteet myydään suoraan asiakkaille: verkkokaupasta löytyvät villatuotteet ja torilta, reko-lähiruokapiireistä, ravintoloista ja toivottavasti pian myös kaupoista  luomulihat.

Tutustu toimintaamme, katso info-sivuilta ja facebookista tarkemmat tapahtumat ja tule ostoksille!