Olemme mukana messuilla ja markkinoilla

¤ Helyjä ja Heinäseipäitä -myyntinäyttelyssä on mukana myös Rintalan Tilan tuotteet. Yläneen Kotiseutumuseolla olevassa myyntinäyttelyssä on mukana 12 kädentaitajaa tuotteineen. Eli jos tarvitset esimerkiksi lahjaa tai tuliaista, niin suuntaa museolle, laajasta valikoimasta löytyy varmasti! Os. Liisantie 13, Yläne.

¤ Myyntiauto Hakaniemen Maalaismarkkinoilla vuonna 2018 joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 9.30-15.30. Siellä pääpaino elintarvikkeissa, lankoja, pohjallisia ja taljoja mukana perusvalikoima. Kannattaa laittaa viestiä etukäteen, jos on jotain tiettyä lankaa tms. niin otetaan tietysti mukaan.

2017 Hakaniemen päivämäärät:  2.9. |7.10. |4.11. |2.12.

¤ Yläneen torilla vaihtelevasti lauantaisin, yleensä ollaan. Soittamalla etukäteen saat varmuuden ehditäänkö torille!

¤ Pyheen kesätorilla klo 14-18. Perjantaisin  Myös elokuussa tullaan. Os. Pyhäntie 2, Mietoinen

¤ Osta Tilalta -päivä 15.9. klo 10-15 www.ostatilalta.fi

¤ Toimimme Varsinais-Suomessa myös facebookin REKO lähiruokarenkaissa: Turku, Raisio, Naantali, Aura, Lieto, Parainen, Kaarina, Turku Katariinanlaakso, Kyrö, Sauvo, Paimio ja Pori. Liity ryhmään ja tilaa karitsaa lähelle toimitettuna läheltä. Liity facebookissa esim. REKO Turku -ryhmään ja saat tilaamasi lihat helposti noudettua.

Jälleenmyyjiä:

Kotilaituri Lieto: https://www.kotilaituri.fi/
Käsityöliike Somikki, Oulu http://www.somikki.fi/
Pakkahuoneen Puoti, Uusikaupunki http://karilla.fi/pakkahuoneen-puoti/

Lihatuotteet: Loimaan Puoti, Turuntie Loimaa; Ruokapuoti Lumo, Rauma; Kaarlejoen Luomutila, Paattinen; Puutarha Ekmanin tilapuoti, Paattinen; Tuorlan puoti, Piikkiö; K-Market Oripää; K-Supermarket Manhattan, Turku; K-Supermarket Säkylä, K-market Aurantori Aura.