Ale!

Lampaantalja Kainuunharmas, vaalea, lyhytvillainen

98,00  sis. ALV

Vaalean taljan keskellä on kainuunharmaan lampaan tyypillistä harmaata selkäjuovaa. Villa on erinomaisen pehmoista ja silkkistä. Lyhyt villa on kokonaan ihastuttavia pieniä villapalleroita tai kikkuroita. Villa on lyhyttä, n. 2 -3 cm ja erittäin helppohoitoista. Taljat ovat noin 90 cm pitkiä ja noin 60-65 cm leveitä.

Uniikki kotimainen kainuunharmastalja sopii erityisen hyvin sisustuskäyttöön: lempituolille tai sohvalle, korituoliin, sängyn viereen tai vauvalle vaunuihin ja rattaisiin.

3 varastossa

Kuvaus

Kainuunharmas -rotuisilla lampailla villa on erityisen pehmeää ja hienoa. Vaikka rotu onkin nimeltään harmas, ei talja kuitenkaan ole tasaisen harmaa, vaan upea elävä ja uniikki yksilö. Kerro minkälaisen haluat, tai ole yhteydessä sähköpostilla ennen tilaamista.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg