Lampaantalja muhkea tarjoushinta

98,00  sis. ALV

Valtavan pehmoinen ja muhkean paksu talja. Villa on noin 8- 10 cm pituista ja luonnonvalkoista tai hieman kellertävää ja melko suoraa. Taljassa voi olla myös hieman kellertävämpiä kohtia esim. alareunassa.  Tämä johtuu muokkauksesta, jossa ei käytetä voimakasta valkaisua. Ajan mittaan ja päivänvalossa sävy yleensä tasoittuu tai se voi olla voimakkaampaa täällä kylmässä loistevalossa, kuin kotona normaalissa sähkövalossa. Lämpimyyteen pienillä sävyvaihteluilla ei ole mitään merkitystä, vain myyntihinta on edullisempi.

Oman tilan luomulampaista muokattu  aito lampaantalja sopii moneen käyttöön. Hyviä käyttökohteita  mm. korituoliin, lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään,  pulkan pehmusteeksi, parvekkeelle ja lemmikille.

Nämä taljat ovat normaalikokoisia, noin 100cm pituisia ja noin 70-80 cm levyisiä. Pitkä villa saa ne näyttämään vieläkin suuremmilta. Jos haluat mahdollisimman valkoisen ensiluokkaisen taljan, löydät ne kohdasta   ”Lampaantalja sisustukseen ja lahjaksi”. Lyhyempivillaiset eli ns. puolipitkävillaiset ja kiharavillaiset taljat löytyvät kohdasta ”Lampaantalja kiharavillainen” . Vauvantaljat valikoimme pehmeistä ja notkeista ja hieman pienemmistä taljoista.

 Luonnontuotteissa voi myös joskus olla reikä, tai muokkauksen yhteydessä tullut korjaussauma taustassa.  Nämä eivät näy päälle, eivätkä haittaa taljan käyttöä tai kestävyyttä.

Mahtavan muhkeat taljat ovat normaalisti 98euroa. Nyt  tarjoushintaan 89 euroa.

Huom. jokainen talja on yksilö. Kuvat saman tyyppisistä taljoista, ei välttämättä juuri samasta, joka toimitetaan.

Varasto loppu

Kuvaus

  1. Myymme  oman luomulammastilamme lampaantaljoja. Ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Taljat ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, sillä muokkauksessa ei ole käytetty ympäristölle tai käyttäjälle haitallista kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ja epätasaisuudet ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat.

Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella. Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi.

Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,25 kg
Väri

valkoinen jätti, valkoinen pitkävillainen, valkoinen lyhytvillainen, valkoinen pehmeävillainen, ruskea, musta