Ale!

Lampaantalja muhkea tarjoushinta

80,00 96,00  sis. ALV

Pitkävillainen ja pehmeä talja.  Aito kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön. Hyviä käyttökohteita  mm. korituoliin, lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään,  pulkan pehmusteeksi, parvekkeelle ja lemmikille. Sävy on  luonnonvalkoinen tai voi olla hieman kellertävä.

Mahtavan muhkeat taljat ovat normaalisti 90-100 euroa. Nyt varaston tyhjennyksen vuoksi tarjoushinta 80 euroa.

Huom. jokainen talja on yksilö. Kuvat saman tyyppisistä taljoista, ei välttämättä juuri samasta, joka toimitetaan.

Poista

Kuvaus

  1. Myymme  oman luomulammastilamme lampaantaljoja. Ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Taljat ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, sillä muokkauksessa ei ole käytetty ympäristölle tai käyttäjälle haitallista kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ja epätasaisuudet ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat.

Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella. Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi.

Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen jätti, valkoinen pitkävillainen, valkoinen lyhytvillainen, valkoinen pehmeävillainen, ruskea, musta