Ale!

Lampaantalja tarjoushintaiset

60,00 80,00  sis. ALV

Aito kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön: Nämä muutamat tarjoushintaiset taljat ovat pääosin risteytysrotuisten lampaiden  paksu- ja tiivisvillaisia taljoja.  Villan väri on luonnonvalkoinen, tai kellertävä, ei valkoinen tai taljassa voi olla villa epätasaista.  Hyviä käyttökohteita  mm. korituoliin, lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään,  pulkan pehmusteeksi, laavuun, kotaan, veneeseen, parvekkeelle ja lemmikille.

Tilauksen yhteydessä toivomme lisätietoa- kohtaan tietoa mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman. Nämä ovat tarjoustaljoja, hinta on alempi, kuin vastaavankokoisen ykkösluokan taljan. Jos haluat ulkonäöltään paremman sisustukseen  sopivan kiharaisemman tai  silkkisemmän suomenlampaan taljan suosittelemme valitsemaan ”Lampaantalja sisustukseen”.

Huom. kuvat saman tyyppisistä taljoista, ei välttämättä juuri samasta, joka toimitetaan.

Poista

Kuvaus

Myymme  oman luomulammastilamme lampaantaljoja. Ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, sillä muokkauksessa ei ole käytetty ympäristölle tai käyttäjälle haitallista kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ja virheet ovat mahdollisia. Meillä kasvatetaan suomenlampaita, kainuunharmaslampaita ja liharotu-suomenlammasristeytyksiä.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen jätti, valkoinen pitkävillainen, valkoinen lyhytvillainen, valkoinen pehmeävillainen, ruskea, musta