Yksilö! Kullanruskea lampaantalja

180,00  sis. ALV

Vaalean maitokahvin värinen harvinaisen kaunis, keskiikokoinen suomenlampaan talja. Tämä talja on yksilö ja varastossa vain tämä yksi.

Villa on pehmoisen kiharaa ja kauniisti keskeltä vaalentuvaa. Talja on ruskean lampaan talja, joka on kauniisti vaalentunut  ja saanut kullanhohtoisen ruskean sävytyksen.  Villa  kiharainen ja villan pituus on n.3-4 cm. Taljan pituus on (tarkistamaton tieto) noin  100cm,  leveys on alhaalta ja keskeltä n. 80-70 cm ja ylhäältä n. 65 cm. Sopii sisustustaljaksi vaikka sohvalle tai katseenvangitsijaksi lattialle.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 501 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg