Ale!

Lampaantalja ALE pitkävillainen

80,00  sis. ALV

  1. Nyt ALE-hintaan vain 80 euroa erä normaalisti 98 euron hintaisia taljoja. Huomaa, että jo kahden taljan tilaus tulee lähetyskuluitta.

Reilun kokoinen ja pehmeäkiharainen lampaantalja. Taljan pituus normaali  n. 100 cm. Leveys taljan alareunassa noin 70-80 cm.melko pitkävillainen ja kiharainen, hyvin pehmoinen  suomenlampaan villa. Soveltuu esim keinutuoliin, korituoliin, sohvalle ja lämmittämään vuoteeseen  tai  lattialle. Lisätietoihin tilauksen yhteydessä kannattaa kirjoittaa mihin tarkoitukseen talja on tulossa, niin osaamme valita sopivan.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 504 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ja epätasaisuudet ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat.

Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla pyyhkeellä tai miedolla saippualiuoksella. Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi.

Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg
Väri

valkoinen, musta, ruskea