Ale!

ALE! Lampaantalja pitkävillainen

80,00  sis. ALV

Tarjoushinnalla loppuerä pitkävillaisia  isokokoisia taljoja. Reilun kokoinen ja pitkävillainen ja erittäin pehmoinen lampaantalja. Huomaa, että taljan väri on neutraali luonnonvalkoinen, ei yleensä vitivalkoinen, eikä myöskään keltainen. Taljan pituus on n. 100 cm tai hieman yli. Leveys taljan alareunassa on noin 70-80 cm. Näissä suomenlampaan taljoissa villa on pitkää ja osittain  kihartuvaa ja hyvin pehmoista, vähän pilvimäistä. Villan pituus voi olla noin 6-8 cm tai siitäkin pidempivillaista. Talja soveltuu hienosti koristamaan sohvanpäällystä tai vuodetta, lattialle vuoteen viereen tai tuolin tai jalkojen alle lämmittämään. Kookas talja käy myös korituoliin, mökille tai vaikka lapsen pulkkaan.

Tee tilauksesi nyt niin varmistat tarjoushintaisen taljan. Hinnat nousevat kun uusi taljaerä saapuu. Huomaa, että yli 130 euron tilaukset tulevat postikuluitta.

HUOM! Toimitus loman jälkeen viikolla 4.

 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 504 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ja epätasaisuudet ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat.

Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla pyyhkeellä tai miedolla saippualiuoksella. Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi.

Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg
Väri

valkoinen, musta, ruskea