Assi karitsanvillalanka

11,50  sis. ALV

Uusi erä ihanan pehmoista Assia saapunut kehräämöltä vaaleanharmaana ja hieman keskiharmaana. Valkoista on jäljellä muutama vyyhti ja lisäksi käsinvärjättyjä, huomaa katsoa myös ne. Luonnonväriset Assit  11.50/ 100g.

Assi soveltuu mainiosti Islantilaisneuleeseen. Niukkalinjaiseen M- koon neuleeseen tarvitaan 5 vyyhtiä pohja väriä ja 1 vyyhti kuviovärejä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 120 Osastot: ,

Kuvaus

Ekologinen, luonnonmukainen, erityisen pehmeä ja kuohkea paksuhko Assi-lanka on struktuuriltaan vahva ja selkeä mutta lopputulos on kevyt. Sopii mm. villapaidan, liivin, myssyn, huivin, lapasten ja särystimien neulomiseen tai kangaspuilla kutomiseen. Sopii hyvin myös sisustustekstiileihin:  istuinalusiin, tyynyihin, peittoihin jne. Kasvatamme suomenlampaita ja valikoimme parhaat villat, jotka pestään ja kehrätään Suomessa. Villan ominaisuuksia ei ole muutettu kemiallisilla käsittelyillä (värjäys, konepesunkestävyys, koinsuojaus), joten langan lämpimyys ja kosteudenimemiskyky ovat tallella. Pese ja huuhtele neule käsin n. 40 ºC tai koneessa villapesuohjelmalla. Villaa ei kannata pestä turhaan, usein pelkkä tuuletus riittää.

Vyyhdin paino 100g.

2-säikeinen
100g= 150 m
Puikot 5-8 mm
Tex 320×2
100 % suomenlampaan villaa
100 % suomalainen tuote

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Väri

Vaaleanharmaa, Käsinvärjätty oranssi, Keskiharmaa, Valkoinen, Vihreä, Lemmikin sininen, Keltainen, Sininen