Lampaantalja, lyhytvillainen

80,00  sis. ALV

Aito kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön: Sisustukseen lempituolille tai nahkasohvalle, korituoliin, lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään, auton penkille, makuualustaksi vuoteeseen tai retkeilijälle, pyörätuoliin, laavuun, kotaan, veneeseen, parvekkeelle.
Suomenlampaan talja on pehmeä. Villa voi olla kiharaa tai suorempaa. Varastossa on tällä hetkellä hyvin lyhytvillaisia (alle. 1 cm) .

Kommentit kohtaan kannattaa laittaa mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 214 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen. Pituus noin 100cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 70-80 cm.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta