Lampaantalja pulkkatalja, terassitalja

54,00  sis. ALV

Aito kotimainen lampaantaljasta tehty isohko pala tai taljan puolikas sopii erityisesti pitkän mallisena vauvan rattaisiin tai penkille ja pyöreähkön mallisena parveke- tai terassituoliin, nojatuoliin tai korituoliin, keinutuolin istuinosaan, lattialle kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään, retkeilijälle tai  pulkan pehmusteeksi  ja pienelle lemmikille.
Mitat noin 55 x 35 cm pitkän mallisena ja noin 50×50 pyöreämmän mallisena. Palan muoto voi noudatella joltakin sivulta taljan luonnollista reunan muotoa, eikä ole ihan ”viivotinsuora”. Talja voi olla pitkävillaista, puolipitkävillaista tai aivan lyhytvillaista. Värin voi valita : luonnonvalkoinen, musta tai ruskea.

Kommentit kohtaan kannattaa ehdottomasti laittaa toiveet: suorakaiteen vai neliön muotoinen, ja toive villan pituudesta, sillä yleensä tuotteet valmistetaan  tilauksen mukaan. Toivottavaa on, että tilauksessa kerrotaan mihin käyttötarkoitukseen talja on tulossa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

Toimitusaika voi olla noin viikon.

Tuotetunnus (SKU): 218 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,25 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta, vaalea harmaa