Pulkkatalja, pikkutalja

42,00  sis. ALV

Aito kotimainen lampaantaljasta tehty isohko pala sopii erityisesti pulkan pehmusteeksi, sisustukseen lempituolille tai nahkasohvalle, korituoliin, keinutuoliin, lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään, retkeilijälle,  parvekkeelle ja lemmikille.
Tämä talja on paksua ja tiheävillaista, ei kiharaa, villa on noin 5-8  cm pitkää. Aito lampaantalja on harvoin vitivalkoinen, yleensä ne ovat luonnonvalkoisia.

Auton penkille, lastenvaunuihin, -rattaisiin suosittelemme hieman kevyempää taljaa tai palaa kohdasta Suuri istuinalusta.

Kommentit kohtaan voi laittaa mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

Toimitusaika voi olla noin viikon.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 218 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta