Lampaantalja vauvalle

80,00  sis. ALV

Sopii vauvalle köllöttelyalustaksi, lastenvaunuihin tai rattaisiin. Normaali taljan pituus noin 90 cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta voi olla n.65-70 cm. Varastossa sekä pehmeitä pidempivillaisia (n. 5-6 cm) pilvimäisiä taljoja tai puolipitkä villaisia (n. 2,5-3,5 cm)taljoja. Laita toiveesi tilauksen lisätietoja kohtaan.

Taljat ovat luonnonvalkoisia.

(Huom! Jos toivot taljan valmiiksi lahjapakkaukseen, voit tehdä pientä lisämaksua vastaan tilauksen kohdasta ”Lahjapaketointi”.)

Taljat ovat luomulampaista ja turvallisesti perinteisellä menetelmällä Suomessa muokattuja. Muokkauksessa ei ole käytetty kromia, eikä väriaineita.

Tuotetunnus (SKU): 223 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät  ja epätasaisuudet ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella Taljaa voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat.

Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella. Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi.

Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1,25 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta, harmaa