Lampaantalja vauvalle

80,00  sis. ALV

Erityisen pehmeä ja taipuisa talja, joka sopii vauvalle köllöttelyalustaksi, lastenvaunuihin tai rattaisiin.   Villan pituus voi olla lyhyt kiharainen, noin  1 cm  tai puolipitkä, noin 3-4 cm  tai pehmeä pitkävillainen,noin 5-8 cm. Muista laittaa tilauksessa lisätietokohtaan minkälaista villan pituutta toivotaan. Siihen voi myös laittaa mittoja, jos esim. rattaisiin toivotaan tavallista kapeampaa.

Normaali taljan pituus noin 90 cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta voi olla n.65-70 cm.

Huom! Jos toivot taljan valmiiksi lahjapakkaukseen, voit tehdä lisätilauksen kohdasta lahjapakkaus.

Taljat ovat luomulampaista ja turvallisesti perinteisellä menetelmällä Suomessa muokattuja. Muokkauksessa ei ole käytetty kromia, eikä väriaineita.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 223 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen, ruskea, musta, harmaa