Yksilö! Kullanruskea lampaantalja

168,00  sis. ALV

Upea  kullanruskea, ns. toffeenvärinen lampaantalja.

Villa on silkkisen pehmoista ja kauniisti latvoihin vaalentuvaa. Talja on suurikokoinen aikuisen ruskean lampaan talja, joka on kauniisti vaalentunut ja saanut kullanruskean sävytyksen.  Villan pituus on yli4 cm, se on erittäin helppohoitoinen ja pysyy kauniina vuodesta toiseen. Taljan pituus on noin  110 cm. Leveys 80-90 cm. Se sopii sisustustaljaksi vaikka sohvalle tai katseenvangitsijaksi lattialle.

Huom kuva ei välttämättä ole juuri samasta taljasta, mutta on samantyyppinen. Sanallinen kuvaus kertoo juuri tilattavasta taljayksilöstä.

 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 501 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg