Tarjoustalja

70,00  sis. ALV

Tarjoushinnalla hyviä isokokoisia taljoja varaston tyhjennyksessä. Nämä taljat  eivät ole aivan ykköslaatuisia, niiden villa voi olla epätasaisempaa, vähän takkuisempaa tai väri voi olla enemmän luonnonvalkoinen tai kellahtava. Tarjoustaljassa voi olla epäsymmetrisyyttä tai joitakin reikiä, jotka eivät haittaa käytössä. Taljat ovat lämpimiä ja pehmeitä  ja sopivat hyvin esim. autoon, nojatuoliin, keinutuoliin,  vuoteeseen, lattialle, lastenrattaisiin ja pulkkaan, parvekkeelle, työkoneisiin tai laavuun, tai makuualustaksi lemmikille.  Taljat ovat ihan normaalikokoisia.  Karvan pituus on noin 4-10 cm.

Pituus noin 100- 105cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n.70- 80 cm.

Kommentit kohtaan kannattaa laittaa mihin käyttöön taljan aikoo tai toiveen karvan pituudesta, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 223 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen, ruskea