Tarjoustalja

70,00  sis. ALV

Tarjoushinnalla pienehköjä hyvin lyhytvillaisia taljoja. Värit valkoinen (kookkaampia) ja ruskea (pienempiä). Tarjoustaljassa voi olla jonkin verran epäsymmetrisyyttä tai joitakin reikiä, jotka eivät haittaa käytössä. Taljat sopivat hyvin esim. autoon, tuoliin, keinutuoliin, lattialle, parvekkeelle. Jos haluat ommella nahkaa, kannattaa ilmoittaa, niin valitsemme pehmeänahkaisen, joustavan.    Villan pituus alle 1 cm.

Pituus noin 80-100 cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n.65-70 cm.

Kommentit kohtaan kannattaa laittaa mihin käyttöön taljan aikoo, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 223 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei’ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.25 kg
Väri

valkoinen, ruskea