Yksilö! Suuri lampaantalja valkoinen

120,00  sis. ALV

Reilun kokoinen luonnonvalkoinen aikuisen lampaan talja.

Jäljellä 1 suurempikokoinen pehmeävillainen suomenlampaan talja. Taljan pituus n.1 10 cm. Villa on kiharaista, pehmoista, noin 8 cm . Aavistus luonnonvalkoisuutta liepeissä, mutta perussävy on valkoinen. Soveltuu esim keinutuoliin tai sohvalle hyvin.

 

 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 504 Osasto:

Kuvaus

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg